Ferhat göçerin yeni klibinde dikkatinizi çeken bişi oldu mu?
4 posters
Yazar
Konu: Ferhat göçerin yeni klibinde dikkatinizi çeken bişi oldu mu? C.tesi Tem. 14, 2007 6:07 pm
Şimdi ne alakası var diyceksiniz.ama izlediyseniz bana hak vereceksiniz.aynı yalının ben bilmem klibi.çok benziyo.ben yanılmışda olabilirim.siz ne düşünüyorsunuz.isterseniz izlemeniz için site adresi veriyim:
Mesaj Sayısı : 565 Yaş : 31 Nerden : turkey Kayıt tarihi : 02/07/07
Konu: Geri: Ferhat göçerin yeni klibinde dikkatinizi çeken bişi oldu mu? C.tesi Tem. 21, 2007 10:18 am
tmm bi sanatçı kıskanılırda bu kdr da kıskanılmaz yanee dımee
YaLıNisT Admin
Mesaj Sayısı : 465 Yaş : 33 Nerden : Kocaeli Emploi : Sadece YALIN! Lakap : YaLıNisT Kayıt tarihi : 26/06/07
Konu: Geri: Ferhat göçerin yeni klibinde dikkatinizi çeken bişi oldu mu? Paz Tem. 22, 2007 2:17 pm
iide YALIN'da kıskanılmıcak gibi deil ki ses onda en güzel klipler onda en güzel şarkılar onda sevimlilik tatlılık herşey ondaaa dört dörtlük bir insan yaa HERŞEY SENSİN YALIN
enise/y-a-l-ı-n ALTIN YALIN'cı
Mesaj Sayısı : 565 Yaş : 31 Nerden : turkey Kayıt tarihi : 02/07/07
Konu: Geri: Ferhat göçerin yeni klibinde dikkatinizi çeken bişi oldu mu? Paz Tem. 22, 2007 3:23 pm
yane haklısın YALINI kıskanmıcaklar da kımı kıskancaklarr ama yane bu kdr da olmazzz
_EL!F_ ultra YALIN'cı
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 28 Nerden : Türkiye/Aydın Kayıt tarihi : 19/06/08
Konu: Geri: Ferhat göçerin yeni klibinde dikkatinizi çeken bişi oldu mu? Ptsi Haz. 30, 2008 4:37 pm
bencede amann nazar değmesin yalınımaa
Ferhat göçerin yeni klibinde dikkatinizi çeken bişi oldu mu?